Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriez apartament 2 camere zona Doamna Ghica

42 m2, 8/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2019

Proprietar inchiriez ap.2cam. conf. I semidecomandat, 8/10,mobilat complet modern, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, suprafata 42 m,bloc reabilitat termic. Hol de intrare, bucatarie, living si dormitor, baie cu cabina de dus, geam la baie, bucatarie utilata cu aragaz si cuptor, tv nou plasma,frigider combina, masina de spalat, aer conditionat, repartitoare pe calorifere, apometre. Instalatiile sanitare si electrice sunt noi. Intretinere mica.Zona linistita ferita de zgomotul traficului, 3 minute de parc Plumbuita, numeroase facilitati aproape, RATB autobuz 143, 182, 282/ troleibuz 66, -tramvai 5, 16, 21,36 cu acces rapid spre Pipera, Barbu Vacarescu,Obor/Stefan cel Mare,farmacii, gradinita, scoala,supermarketuri,banci,posta. 

Detalii imobil Închiriez apartament 2 camere zona Doamna Ghica

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Luntrei
Suprafata 42 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..