Proprietar vand apartament deosebit Bdul Decebal stradal 4 camere

107 m2, 3/8, an constructie: 1993

213.800 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 5,821 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

-Zona : Decebal nr 7 (ultracentral)
-An constructie: 1993
-Camere: 4 - decomandat
-Balcoane: 3
-Bai: 2
-Etaj: 3/8

-Suprafata: 107,56 mp dupa cum urmeaza: Sufragerie: 19,59 mp, Dormitor: 17,43 mp, Dormitor 12,03 mp, Dormitor 11,72 mp, Bucatarie: 12,59 mp, Camara 1,95 mp, Baie: 3,78 mp, Baie: 2,39 mp, Hol Central: 15,22 mp, Hol intrare/Vestibul: 2,06, Balcon fata: 1,18 mp, Balcon fata: 1,18 mp, Balcon spate: 6,44 mp.

Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri:

Sistem electric complet nou: tablou electric, prize, intrerupatoare, conexiuni la internet, cablu TV in toate camerele si bucatarie.

Sistem de aer conditionat: sufragerie, dormitor si bucatarie.

Balcon spate imbunatatit cu: gresie, izolare terminca, spatii de depozitare, uscator rufe.

Gresie, faianta in baie bucatarie, hol intrare si balcoane.

Parchet din lemn masiv in holuri, dormitoare, sufragerie.

Tamplarie din termopan cu geam reflexiv si fibra de carbon si balconul spate inchis integral din termopan.

Descriere :

Zona ultracentrala cu un bulevard superb finalizat in octombrie 2019. Locatarii beneficiaza de 800 locuri de parcare subterane construite de primaria S3, intrarea fiind in proximitatea blocului la 50m, perfect pentru a tine masina sau motocicleta in siguranta.

Apartamentul se afla in vecinatatea cofetariei CASA LICA, exact langa statia de autobuz 104/troleibuz 79. Gura de metrou Muncii se afla la o statie de autobuz distanta, sau la 5 minute de mers pe jos.

Blocul este foarte bine ingrijit, beneficiaza de paza umana si camere de supravechere video. Contactul cu asociatia de locatari se face prin intermediul unui grup wazzap prietenos, intretinerea este afisata electronic iar plata se poate efectua online prin internet banking, simplu si comod.

Puncte de interes in zona: Retaurantul Ruby Thuesday, Restaurantul Gallo Nero, Texas BBQ, Gatoo Cafe, Lolly Pop Lounge, XO Lounge, Macelaria Al-Nouras, Mega-Image Decebal vis-a-vis, Mall Vitan - 10 minute de mers pe jos/2 minute cu masina.

Privelistea catre Bulevardul Decebal din balcoanele fata este superba, iar lumina in apartament este foarte buna pe toata perioada zilei. Apartamentul este calduros iarna si racoros vara.

Pentru familiile cu copii exista imediat in vecinatate: Gradinita Arlechino, Gradinita ABECEDINO, Scoala de muzica Boem Club, Scoala Gimnaziala Cezar Boliac, Scoala Gimnaziala Nr.80, Liceul Teoretic Hiperion.

In imediata vecinatate sa afla Clinica Sanador si in zona apropiata Spitalul Victor Babes.

Detalii imobil Proprietar vand apartament deosebit Bdul Decebal stradal 4 camere

Pret/m2 1.998,13 €
Camere 4
Strada Bulevardul Decebal
Suprafata 107 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..