Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4camere Pacii-Apusului-Uverturii

80 m2, 3/4, an constructie: 1973

94.900 €

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2019
Rata credit de la 2,584 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ATENTIE!!! comision 0% DIRECT PROPRIETAR
Oferim la vanzare un apartament cu 4 camere decomandat, situat stradal, amenajat premium, intr-o zona excelenta, sigura si cunoscuta Pacii-Apusului-Uverturii, COMPLEX COMERCIAL APUSULUI aproape de orice punct de interes: Metrou 10 min, STB 1-2 min, Kaufland, LIDL, Mega Image, zone comerciale, supermarketuri, piete, parcuri, scoli, gradinite si cresa etc.
Scolii, gradinite si cresa: Scoala Regina Maria (fosta gen.198), Scoala gen.160, Scoala gen. 174, distanta 200-300 metri, Gradinita in incinta scolii Regina Maria, Cresa la 150 metri, Policlinica Apusului.Acest apartament ofera multa lumina, caldura, confort, liniste, siguranta, spatiu, intimitate, spatiu verde si tot ce iti doresti.Transportul in comun nu ar trebui sa mai fie o grija, toate legaturile sunt la indemana(Metrou 10 min piata Gorjului, STB 1-2 min Complex comercial Apusului, autogara Militari 12 min)
Apartamentul de 4 camere 80mp se afla la etajul 3 din 4-bucatarie - 8.56mp-living - 18mp-camera - 13.50mp-camera - 11mp-camera - 9.70mp2 apartamente pe palier, 10 apartamente pe scara, vedere mixta, mult spatiu verde, boxa spatioasa la subsolul blocului si nu in ultimul rand, PARCARE ADP, in fata blocului, CATV+INTERNET (wifi)Blocul beneficieaza de interfon si camere video la fiecare scara.Apartamentul este anvelopat, proaspat renovat si amenajat premium, se vinde complet mobilat si utilat.Intretinerea este foarte mica.
Apartamentul dispune de 4 camere decomandat, suprafata utila 80mp, etaj 3 din 4, 1 baie, 1 WC servici, 1 balcon, spatios, usa metalica MACO cu yale MOTTURA, tamplarie PVC VEKA, gresie si faianta PREMIUM, parchet laminat EGGER, usi CLASSEN, aer conditionat ELECTROLUX (control WIFI), rulouri aluminiu.Baterie+dus cada GROHE, baterie lavoar KLUDI.Intrerupatoare si prize SCHNEIDER
Toate utilitatile: tevi cupru, calorifere aluminiu, contoare apa si caldura. Totul este nou.
BUCATARIA: este executata la comanda si include: Chiuveta+baterie PYRAMIS, masina de spalat vase ARISTON, cuptor electric ELECTROLUX, plita cu gratar din fonta ARISTON, hota GORENJE, frigider INDSESIT.
BAIE: baterii GROHE, KLUDIobiecte sanitare ROCAmasina de spalat LG (8kg)
CAMERE;Dormitor matrimonial executat la comandaSifonier, dulapuri si canapele IKEA in camere
ATENTIE!! TOTUL ESTE NOU!!! 
Suprafata totala utila de 80 mp COMISION 0% !
Pretul este 94.900 euro pentru un apartament de 4 camere cuo suprafata de 80 mp decomandat, mobilat si utilat, intr-o zona excelenta din Militari, Pacii-Apusului-Uverturii, Complex Comercial Apusului.
ATENTIE!!!NU DORIM COLABORARE AGENTII IMOBILIARE

Detalii imobil Apartament 4camere Pacii-Apusului-Uverturii

Camere 4
Strada Apusului
Suprafata 80 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1973
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..