Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere ultracentral

78 m2, 1/4, an constructie: 1940

105.000 €

Ultima actualizare: 7 Mai 2020
Rata credit de la 2,859 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament ultracentral, 3 camere, Piata Amzei, str Mendeleev. Bloc fara risc seismic, apartament fara legea 112. Suprafata 78mp, etaj1/4, cadastru.  Format din living mare, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, doua balcoane. Centrala pe gaz proprie, instalatie electrica refacuta integral, apometru individual, usa metalica cu iala Cisa, aer conditionat. Regia este mica iar incalzirea iarna costa 250lei/luna(se poate atesta cu facturi). Blocul este super solid, construit din caramida si grinzi, cu pereti grosi, atat vara cat si iarna confortul termic este ideal. Apartamentul are vedere pe ambele parti(strada si spate). Pe spate sunt termopane Salamander, pe fata tamplaria originala cu obloane din lemn. Sub parchetul laminat se afla parchetul original din stejar. Imobilul detine 18.000euro cu care urmeaza sa se execute lucrari de cosmetizare, zugravire, aranjare. Nu exista datornici la asociatie, toate platile sunt la zi. Apartamentul se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si ca investitie pentru inchiriat. La parter sunt doua magazine. Este un imobil foarte linistit, cu oameni educati si de calitate, cu asociatie de proprietari, administrator, presedinte si contabil. Ghena de gunoi este in exterior. In momentul de fata apartamentul este locuit. Pozele din anunt prezinta atat apartamentul gol cat si locuit. Pentru riverani parcarea se poate face pe baza de abonament abonament lunar de 100 lei.

Pentru informatii suplimentare, vizionari sau nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Detalii imobil Apartament 3 camere ultracentral

Camere 3
Strada mendeleev
Suprafata 78 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..