Apartament renovat si mobilat

72 m2, 7/10, an constructie: 1978

97.000 €

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2019
Rata credit de la 2,579 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere,2 balcoane inchise,7/10,zona CORA Militari situat la maxim 2 minute de metrou Lujerului, renovat recent, suprafata utila 73 mp, bloc 1978.

Se vinde mobilat si utilat complet.Apartamentul este situat  in apropiere de piata, statie de RATB, 250 m statie de metrou Lujerului, parc, scoli, gradinita, Mall Plaza 350m, Cora la 250mp.

Loc de parcare

Detalii imobil Apartament renovat si mobilat

Camere 3
Strada lujerului
Suprafata 72 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..