APARTAMENT 3 CAMERE, 2012, 36, LUJERULUI PLAZA, 2 AP. PE NIVEL

84 m2, 3/6, an constructie: 2012

135.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,589 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere intr-un imobil construit in anul 2012, localizat in zona Lujerului vis a vis de Plaza Mall. Apartamentul este la etajul 3 din 6, suprafata utila de 84 mp (101 mpc), bucatarie spatioasa  inchisa, compartimentat excelent cu 2 dormitoare mari si 2 bai (una cu geam). Apartament superb, finisaje lux, intim, cu doar 2 apartamente pe nivel. In pret este inclus un loc de parcare, teren proprietate privata 18 mp.

Detalii imobil APARTAMENT 3 CAMERE, 2012, 36, LUJERULUI PLAZA, 2 AP. PE NIVEL

Camere 3
Strada Lujerului
Suprafata 84 m2
Etaj 3/6
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..