Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere Stefan Cel Mare Polona

90 m2, 8/10

650 € / luna

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2019

Stefan cel Mare intersectie cu Polona, 4 camere modificate in 3, etaj 8 din 10, suprafata utila 90 mp, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica, termopan, 2 x AC, complet utilat, mobilat partial, 2 grupuri sanitare mari, 2 balcoane inchise incorporate in suprafata utila, bloc din 1983. Disponibil imediat. Scara curata, renovata. Acces direct la transpotul in comun. 650 eur / luna.

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere Stefan Cel Mare Polona

Garantie 1 €
Camere 3
Strada Stefan cel Mare
Suprafata 90 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..