Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere,Dristor,Parter,bulevard

79 m2, P/8, an constructie: 1983

97.500 €

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2019
Rata credit de la 2,655 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament Dristor ,stradal, la bulevard, 4 camere, Parter, an constructie 1983, 8 minute mers pe jos de statia de metrou Dristor1/Dristor2,15 minute de mers pe jos de Mall Park Lake si parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza).
In vecinatate se gasesc de asemenea Scoli,Gradinite,Supermarket-uri,Farmacii etc.

SE PRETEAZA PENTRU REZIDENTA CAT SI PENTRU AMPLASAREA UNEI AFACERI CUM AR FI CABINET MEDICAL,SUCURSALA DE BANCA,CABINET STOMATOLOGIC SAU NOTARIAL ORI ALTA AFACERE CARE ARE NEVOIE DE VIZIBILITATE MAXIMA LA BULEVARD.
Pentru detalii va rog sunati la numarul din anunt.

Detalii imobil Apartament 4 camere,Dristor,Parter,bulevard

Camere 4
Strada BD Ramnicu Sarat
Suprafata 79 m2
Etaj P/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..