Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere+loc parcare in bloc nou , 4P+7

60 m2, 4/8

650 € / luna

Ultima actualizare: 10 Martie 2020

Apartament 2 camere + loc parcare+ balcon terasa in bloc nou, Complex Arcadia, zona Domenii, cu acces pe jos la zona comerciala, la restaurante si la  multiple mijloace de transport in comun (inclusiv metrou).Apartamentul nou , complet mobilat si utilat isi asteapta primul locatar. 

Detalii imobil Apartament 2 camere+loc parcare in bloc nou , 4P+7

Plata in avans 1 luna
Garantie 650 €
Camere 2
Strada rotasului
Suprafata 60 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..