Acest anunt nu mai este activ

Apartament Garsoniera Dubla 2 camere 4 minute de Piata Sudului

36 m2, 4/5, an constructie: 2014

36.000 €

Ultima actualizare: 25 Septembrie 2019
Rata credit de la 957 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Blocul este la 3 minute de piata sudului la intrarea in Popesti leordeni . Este zona superba cu parc ! Bloc nou  gen vila de lux inclusiv lift 
Este o garsoniera dubla cf 1 formata din 2 camere cu balcon mare baie bucatarie baie Centrala propie de apartament balcon inhis cu termopam Aer conditionat are investitii multiple de peste 3500 euro.
La cumparare va ramane 3.000 euro ca nu mai percepem comisionul de Agentie  2.000 euro va punem in legatura direct cu propietarul si  al rugam sa va mai lase inca 1.000 euro .
Cei intereseti la suma de 35.000 euro sa sune urgent ca una singura mai este disponibila. Tel 0771.723.255

Detalii imobil Apartament Garsoniera Dubla 2 camere 4 minute de Piata Sudului

Camere 2
Strada Sos oltenitei
Suprafata 36 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..