Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cautam colegi de apartament pentru 2 camere din 4, Lujerului, Militari

89 m2, 13/14

100 € / luna

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2019

Apartamentul in zona Lujerului, cartierul Militari. Compartimentare open-space, suprafata de 89 mp, 4 dormitoare, bucatarie, 2 bai, balcon de 9 mp. Se afla sa etajul 13 sin 14, acces cu 2 lifturi, usa intrare metalica, geamuri termopan PVC, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet laminat in camere. Blocul a fost reabilitat termic in anul 2016, balcon inchis cu termopane. In imediata apropiere se afla statia de metrou Lujerului, 5 statii STB, linia de tramvai 41 si locuri de parcare.

Detalii imobil Cautam colegi de apartament pentru 2 camere din 4, Lujerului, Militari

Camere 4
Strada Fabricii
Suprafata 89 m2
Etaj 13/14
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..