Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere linga parcul Tineretului , Timpuri Noi

70 m2, 3/4

490 € / luna

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2019

Inchiriz apartament cu 3 camere decomandate  mobila este noua, moderna si eleganta. Apartamentul are 2 bai , balcon, este proaspat renovat ,complet utilat, gresie, faianta, parchet, mocheta, canapele extensibile , masina de spalat, usa metalica , etajul 3 din 4. Pozitia este deosebita avind in vecinatate,Parcul Tineretului, Universitatile Nicolae Titulescu si Titu Maiorecu, Liceul Gheorghe Sincai, Piata Timpuri Noi, Complexe comerciale Mega Image etc , restaurante deosebite, statia de metrou Timpuri Noi  si multe alte mijloace de transport in comun.Pretul este de 490 Euro lunat plus o luna garantie.Zona foate linistita.Tel contact Daniel Vladimir 0722399633.

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere linga parcul Tineretului , Timpuri Noi

Garantie 490 €
Camere 3
Strada Aleea Bran nr 2
Suprafata 70 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..