Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de vânzare

85 m2, 5/8, an constructie: 1985

87.000 €

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2020
Rata credit de la 2,369 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul se afla într-un imobil, în str. Buzoieni, retras de artera principală, ceea ce conferă multă liniște, ferit de praf. Are următoarele  amenajări: gresie, faianță, parchet, termopan, tapet, izolație interioară, (deci confortul interior este unul pe măsură, indiferent că vorbim de iarnă sau vară, iar cheltuielile de întreținere sunt optimizate), ușă metalică. Dispune de loc de parcare plătit. Alte spații utile: 3 debarale, două balcoane (închise și izolate termic). Contorizare: Apometre. Baia este prevăzută cu geam pentru aerisire, deci ventilația acestei încăperi se face corespunzător. În imediata apropiere se află mijloace de transport urban (tramvai, autobuze, stații taxi), școli, grădinițe, magazine, farmacii, bănci, parcuri și piață. Zona este frumoasă și liniștită. Ferestrele apartamentului sunt orientate cu vedere mixtă, respectiv sud-est și sud vest, câte un balcon pe fiecare parte. Vorbim aici despre un apartament cu 4 camere, semidecomandat, etaj 5/8, construcție 1986, beton, suprafață 85 mp, care dispune de 2 băi și 2 balcoane, uși schimbate, instalații noi, obiecte sanitare noi, electrocasnice și electronice noi și de calitate, mobilă nouă, două aparate de aer condiționat. Prevăzut cu sistem de supraveghere video interior și alarmă, sistem supraveghere pe scară. Se vinde mobilat și utilat exact cum este prezentat în foto. Pozele sunt reale executate în momentul publicării anunțului. Toate documentele de proprietate sunt la zi, fără datorii. Situația juridică a proprietății este una clară, în sensul că actele de proprietate sunt cadastrate și intabulate, astfel ne adresăm tuturor cumpărătorilor, indiferent de modul de achiziție. Se acceptă plata în rate și/sau cu credit ipotecar.

Detalii imobil Apartament de vânzare

Camere 4
Strada Buzoieni
Suprafata 85 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1985
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..