Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere Bucuresti

87 m2, 7/8, an constructie: 2009

580 € / luna

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2019

Rezidential West Park Militari, str Ajustorului
Apartament 3 camere in complexul rezidential West Park Militari, str. Ajustorului. Complet utilat (masina de spalat, aer conditionat) si mobilat, 2 bai. Loc de parcare in incinta complexului.

Loc de joaca pentru copii amenajat in interiorul complexului.Acces in complex pe baza de cartela Paza 24/24.Supraveghere video.
Apartamentul este la prima inchiriere

Detalii imobil apartament 3 camere Bucuresti

Camere 3
Strada Ajustorului, sector 6, Complex Rezidential West Park
Suprafata 87 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..