Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere garsoniera

35 m2, 10/10

280 € / luna

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2019

Garsonieră confortabilă, utilata si mobilata, locatie zona Favorit, aproape de mall Afi Cotroceni (10 min) si de Plaza Romania (15-20 min) conditii bune, bloc mixt, zona linistita, acces f facil la mijloacele de transport, balcon inchis, aer conditionat, de curand renovata. Nu colaborez cu agentii imobiliare !!!

Răspund pentru detalii si vizualizari la fata locului.

Detalii imobil Inchiriere garsoniera

Plata in avans 2 luni
Garantie 50 €
Camere 1
Strada aleea Haiducului
Suprafata 35 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..