Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Prima inchierere apartament 2 camere, superb, Gran Via, Platza mall

64 m2, 8/11

575 € / luna

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2019

Prima Inchirire - apartament superb de 2 camere

et8/11, 64 mpu + terasa 7,5 mp - view placut Langa Plaza Romania - Drumul Taberei 🔑💰575eur/luna, usor negociabil

📞 0741102412

✅ prima inchiriere

complet mobilat si utilat

✅ langa Plaza Romania. ✅ zone vitrate mari si view superb al zonei, neobturat de nicio cladire ✅ o compartimentare placuta si functionala ✅ bucataria este inchisa, luminoasa, complet mobilata si utilata - toata aparatura electrocasnica este noua din gama premium ✅ exista un loc de parcare in parcarea subterana a complexului ✅ accesul in complexul rezidential este securizat prin bariere si exista paza in timpul zilei ✅ acces facil catre metrou (5 de min de mers pe jos pana la statia de metrou Lujerului) ✅ acces facil catre 2 parcuri, Plaza Romania, scoli, gradinite, licee

Detalii imobil Prima inchierere apartament 2 camere, superb, Gran Via, Platza mall

Plata in avans 1 luna
Garantie 575 €
Camere 2
Strada Strada Apostol Constantin
Suprafata 64 m2
Etaj 8/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..