Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament cu 3 camere in bloc nou zona Titan-Pallady

93 m2, 8/9

500 € / luna

Ultima actualizare: 26 August 2019

Apartamentul este la prima inchiriere, spatios si are urmatoarea compartimentare: 2 dormitoare din care unul cu baie, living spatios, bucatarie dotata corespunzator, 2 bai (una cu cada si cealalta cu dus), hol spatios si balcon inchis cu deschidere catre zona verde.

Suprafata apartamentului este de 83 mp la care se adauga terasa de 10 mp. 

Beneficieaza de un loc de parcare subteran. Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie si finisaje de foarte buna calitate. Complexul rezidential este inchis si beneficiaza de paza. 

Apartamentul este situat la fix 6 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun - tramvaiele 23, 24 si 40, respectiv autobuzul 246, iar la 10 minute se regaseste zona comerciala cu magazine precum Ikea, Auchan, Decathlon, Jumbo, Metro, Jysk.

Zona este una extrem de linistita cu acces facil scoli, gradinite, centre comerciale, ideal pentru o familie.


Pentru vizionare si poze, rog contactare in privat pe Whatsapp la numarul de telefon din anunt.

Detalii imobil Inchiriez apartament cu 3 camere in bloc nou zona Titan-Pallady

Garantie 500 €
Camere 3
Strada Victor Brauner
Suprafata 93 m2
Etaj 8/9
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..