Acest anunt nu mai este activ

Apartament Rosetti, 4+2 camere. Bloc consolidat, renovat, anvelopat

114 m2, 5/7, an constructie: 2012

145.000 €

Ultima actualizare: 20 August 2019
Rata credit de la 3,948 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Complet mobilat si utilat. Multiple spatii de depozitare. Ideal familie. Suprafata utila 108 mp (4 camere de zi + bucatarie + baie mare cu cada si dulap mare + veceu servici (fara dus) + 2 terase + 2 camere de servici + terasa catre scara de servici) + 6mp boxa = 114 mp utili

Actul de proprietate include proprietate asupra terenului Capitalei - 20 mp.

Apartamentul nu are in istoric legea 112.

Trei terase. Vedere neobturata asupra zonei Rosetti-Magheru pana in Piata Romana. Dotari: centrala termica, calorifere noi, aer conditionat, masina de spalat, aragaz, cuptor electric, frigider, parchet nou usor. 

Mobilier nou: 3 canapele extensibile, 1 pat matrimonial, 1 dressing foarte mare full-perete, 3 dulapuri de haine, 1 comoda, mobilier de terasa din panza si lemn, 4 scaune tapisate, 2 dulapioare de pat, masuta cu oglinda de masaj, pat de copil extensibil, comoda de copil, dulap de copil (toata mobila de copil e in nuante de roz si camera), candelabre in toate camerele de zi.

Mobilier vechi original: masa circulara, 2 scaune tapisate, canapea tapisata, biblioteca reconditionata, dulapuri cu vitrina. Usi interioare din lemn vechi reconditionat.

Proprietar, nu exista comision.

Detalii imobil Apartament Rosetti, 4+2 camere. Bloc consolidat, renovat, anvelopat

Camere 6
Strada Maria Rosetti
Suprafata 114 m2
Etaj 5/7
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..