Acest anunt nu mai este activ

2 camere ce se pot transforma in 3, cu garaj si balcon

78 m2, 1/3, an constructie: 2010

140.000 €

Ultima actualizare: 6 August 2019
Rata credit de la 3,812 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Un apartament splendid cu 2 camere foarte mari, ce lesne pot fi transformate in 3 camere, un dresing, o baie, un garaj si un loc de boxa.  Se poate trage un perete si devine de 3 camere. Apartamentul are 80 de metri utili si 90 construiti.
Garajul are 25 metri patrati. Are mobila Rovere si Mobexpert, incalzire in pardoseala pe toata suprafata. Tot mobilierul este  facut la comanda, Rovere si Mobexpert, gresie Marazzi si obiecte de decor speciale. Zona in care se afla are tot ce este nevoie in apropiere- gradinita, scoli, etc. se ajunge in zona Mall Baneasa in 7 minute, cat si la Victoriei in 10 maximum. Zona e una linistita si foarte placuta. Blocul este dotat cu interfon si garajul are usa automata- blocul este foarte bine construit, include marmura si travertin.

Detalii imobil 2 camere ce se pot transforma in 3, cu garaj si balcon

Camere 2
Strada Constantin Stere
Suprafata 78 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..