Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere, Bucuresti, Matei Bravu

65 m2, 5/10, an constructie: 1963

75.000 €

Ultima actualizare: 6 August 2019
Rata credit de la 2,043 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere in Bucuresti, situat in Mihai Bravu, aleea Lunguletu. Blocul este rezistent, construit in 1963, fara risc seismic, foarte aproape de statia Piata Iancului (metrou, autobuze). Apartamentul este semidecomandat, are 1 baie, 1 balcon si 2 holuri (unul mai mic la intrare si unul lung, unde va puteti amenaja spatii de depozitare (debarale, dulapuri etc). Imbunatatiri: termopan si termoizolatie exterioara. Nu are alte amenajari - un avantaj pentru dvs. pentru ca-l ve-ti putea renova dupa placul inimii. Ma puteti contacta la tel. 0771658506.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere, Bucuresti, Matei Bravu

Camere 3
Strada aleea Lunguletu
Suprafata 65 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1963
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..