Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2

50 m2, 5/8

350 € / luna

Ultima actualizare: 3 August 2019

Inchiriez apartament 2 camere in Bucuresti, sectorul 5, strada Soldat Vasile Croitoru nr. 5, bloc 3, etajul 5, nu are pereti exterioriFacilitati: izolat termic, mobila noua, aer conditionat, cablu, internet, apometre, incalzire centralizata, acces mijloace de transport la 50 m distanta( 139, 225, 32), hipermarket-uri in apropiere (lidl, cora, piata rahova, piata pucheni, mega image).

Detalii imobil Inchiriez apartament 2

Garantie 350 €
Camere 2
Strada soldat vasile croitoru
Suprafata 50 m2
Etaj 5/8
Bai 1
Camari si logii 1
Terase si balcoane 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..