Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Confortabil, modern, renovat 2018 (Brancoveanu-Budimex)

40 m2, 10/10

275 € / luna

Ultima actualizare: 27 Iulie 2019

Proprietar. Inchiriez apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat, in zona Berceni-Budimex, etaj 10, cu balcon. Minim 1 an, cu contract. Exclus animale. Pret: 1.300RON / luna. Disponibil incepand cu data de 01.08.2019.

 

Transport in comun: autobuzul 116 (15-20 min pana la Piata Unirii), orice autobuz 7 min pana la statia de metrou Brancoveanu.

Detalii imobil Confortabil, modern, renovat 2018 (Brancoveanu-Budimex)

Garantie 275 €
Camere 2
Strada Huedin
Suprafata 40 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..