Acest anunt nu mai este activ

Drumul Taberei,2 Bai,100mp.Loc de parcare.Liber.

100 m2, 5/8

400 € / luna

Ultima actualizare: 26 Iulie 2019

PROPRIETAR ofer spre inchiriere[prima inchiriere]apartament 3 camere,100mp.,apartamentul este liber,decomandat,in Bucuresti,Zona Drumul Taberei,sector 6,Prelungirea Ghencea,Cartierul Latin,situat la etajul 5/7 al unui bloc nou construit in anul 2018.Apartamentul este complet mobilat si utilat,dispune de 2 bai mari(cada+cabina dus),finisate cu gresie si faianta premium,un loc de parcare la scara blocului. 

Apartamentul dispune de o suprafata de 100 mp utili,prezinta centrala proprie Ariston,ambient cu control prin internet prin telefon,senzor de gaz cu oprire automata a gazului in caz de avarie cu avertizare luminoasa si sonora,camere foarte generoase si luminoase,bucatarie mobilata si utilata Premium,cu electrocasnice-cuptor cu microunde digital Whirpool,frigider mare Indesit,cuptor electric Whirpool,plita gaz sticla neagra Whirpool,sandwich maker,chiuveta bucatarie Franke,hota telescopica Whirpool. 

Apartamentul este modern:gresie,faianta,parchet laminat,termopane cu 3 rinduri de geam-tripan,2 televizoare,un lcd Sony si un crt Samsung,exista cablu tv/si net/tras in toate camerele inclusiv bucatarie,canapea extensibila sufragerie,dulap mare hol,usa metalica,interfon.Apartamentul are bloc de sigurante noi,apometre,calorifere aluminiu noi,contor tip nou de electricitate,in bloc exista firma rcs-rds cu internet (gigabit 1000) prin fibra optica.Dispune de 1 loc de parcare gratis inclus in pret in proprietate privata(fara taxe suplimentare),cu vedere de la etaj,Nu exista taxe de complex suplimentare. 

Imobilul are certificat energetic A+,traduse in cheltuieli extrem de mici la utilitati.Blocul este imbracat cu polistiren de 10 cm. Statie RATB la 20 m,capatul liniilor 122 si 222 (autobuzele plecand dupa orar fix din 10 in 10 minute),Mega Image,Profi,restaurante,piata,scoli,gradinite, parcuri,sala fitness,loc de joaca,farmacie in imediata proximitate.Apartamentul este proaspat zugravit si curat,gresie balcon.In jurul blocului sunt doua parculete. 

Pretul de inchiriere este 400 Euro,avans 1+1.Apartamentul este liber.Nu se accepta animale de companie.Vizionari zilnic intre orele 9-21 inclusiv simbata si duminica.Telefon  proprietar  0773725850 .Perioada minima de inchiriere 1 an.

Detalii imobil Drumul Taberei,2 Bai,100mp.Loc de parcare.Liber.

Garantie 400 €
Camere 3
Strada Prelungirea Ghencea
Suprafata 100 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..