Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand garsoniera in bloc nou in Bucurestii Noi, metrou Laminorului

34 m2, D/5, an constructie: 2014

38.000 €

Ultima actualizare: 25 Iulie 2019
Rata credit de la 1,035 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand garsoniera in bloc nou, la demisol, langa gura de metrou Laminorului , la strada, 5 minute de Parc Bazilescu (vis- avis de CineLab).
Spatioasa, complet mobilata (canapea extensibila, sifonier, masa cu scaune, etajera, covor, obiecte de iluminat frumoase, noi). Camera mare, finisaje deosebite, pardoseala din granit, incalzire in pardoseala, centrala proprie, usi din lemn masiv, bucatarie mobilata elegant si dotata cu electrocasnice, baie dotata cu cuva de dus si masina de spalat cu uscator.

Ideala pt o persoana tanara sau cuplu tanar.
Disponibil imediat, direct proprietar
Nu se accepta credit

Detalii imobil Vand garsoniera in bloc nou in Bucurestii Noi, metrou Laminorului

Camere 1
Strada Bd Bucurestii Noi 167
Suprafata 34 m2
Etaj D/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..