3 cam 2 băi Metrou M2 Dimitrie Leonida 0 comision

87 m2, 6/7, an constructie: 2019

89.998 €

Ultima actualizare: 11 August 2019
Rata credit de la 2,377 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Trăiește în centru, fără poluarea din centru ! Mutare imediată !
Extraordinară investiție pe termen mediu și lung: apartament spațios și luminos situat chiar lângă stația de metrou M2 Dimitrie Leonida, în viitoarea zona de Business din sudul Bucureștiului; la doar un sfert de oră de Piața Unirii.
Chiar la parterul blocului vei găsi coafor, sala fitness, farmacie, etc. La doar 4 minute de mers pe jos găsești Profi, MegaImage, etc. La 8 minute distanță găsești mall-ul Sun Plaza, și cea mai mare Rezervație Naturală Urbană din Europa - Parcul Natural Văcărești.
Apartamentul este dat în folosință în anul 2019 și dispune de: 2 bai, 3 camere, și 2 balcoane. Este modern finisat cu materiale de foarte bună calitate, iar confortul termic este asigurat de o centrală proprie și de o unitate AC de 9000 BTU.
Acest apartament beneficiază de o poziție deosebită, vedere excepțională, și finisaje de calitate. Prețul poate fi redus doar (1) prin plata integrală și/sau (2) achiziționarea unui loc de parcare le demisol - nu este inclus. Cele două reduceri se pot cumula.
mutare imediată | direct proprietar | zero comision | 07-2029-0238

Detalii imobil 3 cam 2 băi Metrou M2 Dimitrie Leonida 0 comision

Camere 3
Strada Soseaua Berceni 5
Suprafata 87 m2
Etaj 6/7
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..