Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, Bucuresti, Piata Berceni, sector 4

49 m2, 7/8, an constructie: 1986

55.900 €

Ultima actualizare: 19 Iulie 2019
Rata credit de la 1,522 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct Proprietar...Exclus intermediari!...Apart. 2 camere, confort 1, chiar linga piata Berceni, acces Metrou la 15 minute de mers pe jos, etaj 7 din 8, bloc construit in 1986...(deci dupa cutremurul din 1977), decomandat, spatios, 49 mp utili, 
1 baie + 1 bucatarie spatioasa (se poate amenaja ca a treia camera), balcon inchis (se preteaza a se muta in el bucataria, pentru a mai castiga o camera, se poate vedea...mai multi locatari au facut-o deja), faianta, termopan, 2 lifturi moderne, 1 usa moderna metalica, disponibil imediat...blocul urmeaza a fi reabilitat in intregime de catre primaria sectorului 4...(au ajuns cu reabilitarea la blocul de linga).
Facilitati: Metrou-la 15 minute de mers pe jos, 
piata Berceni chiar la capatul blocului, 
supermarketuri, farmacii, 
scoala, parc, terenuri sportive, 
posta si banca, la cativa pasi...la capatul blocului!
Merita de luat in considerare si...de vazut!
Atentie...numai particulari, Exclus intermediari!
Pentru informatii sunati la : 0744.612.347 ,
Pentru programare vizionare sunati la : 0732.674.904

Detalii imobil Apartament 2 camere, Bucuresti, Piata Berceni, sector 4

Camere 2
Strada Caporal Ion Ghe.
Suprafata 49 m2
Etaj 7/8
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..