Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de inchiriat zona romancierilor

52 m2, 9/10

300 € / luna

Ultima actualizare: 18 Iulie 2019

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Este situat  la etajul 9 din 10 ! Zona este curata si linistita ,statue stb la 1 minute distant,parcuri si centre commercial in imediat vecinatate plus foarte aproape de scoala gradinita cresa.  Dispute de termopane aer conditionat masuna de spalat aragaz frigider ,gresie  faianta. Chiria este 300 euro plus garantie

Detalii imobil Apartament de inchiriat zona romancierilor

Garantie 300 €
Camere 3
Strada Aleea valea boteni
Suprafata 52 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..