Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap 2 cam Sos Berceni

50 m2, 8/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 8 August 2019

Inchiriez apartament 2 camere,mobilat,utilat,loc de parcare,situat langa metrou Aparatorii Patriei( 4 min mers pe jos).Apartamentul este situat pe Soseaua Berceni, stradal , et 8\9, scara curata, civilizata, vedere in spate.Acces facil la mijloace transport in comun. In zona sunt scoli, licee,supermarket , piata Berceni ,etc.

Detalii imobil Inchiriez ap 2 cam Sos Berceni

Plata in avans 1 luna
Camere 2
Strada Sos Berceni
Suprafata 50 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..