Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament superb cu parc si gradina in fata

54 m2, P/4, an constructie: 1968

69.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2019
Rata credit de la 1,882 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament superb, recent renovat si zugravit 3 min de Auchan, B-dul Constructorilor. 

Imbunatatiri: parchet lemn masiv stejar, aer conditionat, termopane cu 3 straturi de geam, fatada balcon refacuta, radiatoare moderne, baie renovata complet, balconul si baia izolate termic, sistem de electricitate modern, tevi si instalatii noi, mobila inclusa.

Bucatarie mare si complet utilata cu masina de spalat vase BOSCH, cuptor si aragaz+hota ANISTON. Apartamentul are 1 dressing si 2 spatii de depozitare. Dormitor complet mobilat.

Apartamentul are gradina si parc in fata cu loc de joaca pentru copii iar zona este foarte linistita. 

Blocul are interfon si va fi reabilitat anul acesta. 

Scoala "Marin Preda " este la 2 minute distanta, sala Galactic Gym imediat cum se iese din bloc, sala de escalada, service si spalatorie masini 1 min distanta. Supermarchet Auchan 3 minute pe jos. Metroul Crangasi este la 7 minute pe jos, statia de autobuz si tramvai la 3 minute de scara.


Detalii imobil Apartament superb cu parc si gradina in fata

Camere 2
Strada Rusetu
Suprafata 54 m2
Etaj P/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..