Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

DOROBANTI--STEFAN CEL MARE

100 m2, 10/10, an constructie: 1971

135.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 15 Iulie 2019
Rata credit de la 3,683 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferim un ap. de 4 cam.situat la etajul  10 / 10, ap.semimobilat modern, si utilat totul nou . cu imbunatatiri ( gr,f,geamuri termopane , calorifere schimbate , aer conditionat,usa metalica  blindata , etc...Aproape de mijloace de transport si metrou, privelistea este superba panoramica  pe oras. Datorita inaltimi aveti aer curat si ciripit de pasari ,nu se aud zgomote de jos .Blocul este foarte rezistent la cutremure si peretii sunt izolati exterior si interior, incit vara sa fie racoare si iarna cald .Blocul este construit pe Stilpi si Grinzi cu inchideri de BCA. Plansee din beton armat   Blocul este reabilitat. MERITA VAZUT --Actele sunt OK.

Detalii imobil DOROBANTI--STEFAN CEL MARE

Camere 4
Strada
Suprafata 100 m2
Etaj 10/10
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 1971
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..