Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Unirii(Mitropolie)inchiriez ap.2 camere in vila

50 m2, 1/2

370 € / luna

Ultima actualizare: 9 Iulie 2019

Unirii(Mitropolie)inchiriez ap.2 camere in vila,complet separatsi contorizat.Ap este compus din 2 camere,baie,bucatarie,balcon,birou,g.f.t.p.a.c,centrala proprie,este situat pe o strada linistita la5 min.de metrou Unireasi 5 min de parcul Carol.Pret 370 €.Tel.0769680286

Detalii imobil Unirii(Mitropolie)inchiriez ap.2 camere in vila

Garantie 370 €
Camere 2
Strada E.Vacarescu
Suprafata 50 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..