Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare 13 Septembrie - Mihail Sebastian parc

70 m2, 2/10, an constructie: 1987

82.000 €

Ultima actualizare: 5 Iulie 2019
Rata credit de la 2,233 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare - 13 Septembrie - Mihail Sebastian Parc, agentie imobiliara, vinde apartament 3 camera, confort 1, decomandat, bloc 1987, et.2/10, suprafata 70 m.p., 1 balcon, toate imbunatatirile, um, int usi noi, g,f,t, contor de gaze, instalatiile noi, bloc in curs de reabilitare

Detalii imobil Vanzare 13 Septembrie - Mihail Sebastian parc

Camere 3
Strada 13 Septembrie
Suprafata 70 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..