Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere Sos Oltenitei , Scoala de politie

40.31 m2, parter/3, an constructie: 1967

59.900 € (negociabil)

Ultima actualizare: 4 Iulie 2019
Rata credit de la 1,631 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, ofer spre vanzare, apartament cu 2 camere,  decomandat, cu dependintele aferente ( bucatarie, baie, camara, vestibul , logie, si boxa la subsol ). Apartamentul se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P inalt + 3 etaje. Este renovat recent , are gresie , faianta , parchet , termopane si centrala termica. Imobilul se afla pe Sos Oltenitei , in imediata apropiere a Scolii de Politie, la o statie de Oraselul Copiilor si statia de metrou C-tin Brancoveanu , iar in sens opus , o statie pana la Mall Sun Plaza si Big Berceni.

Detalii imobil 2 camere Sos Oltenitei , Scoala de politie

Pret/m2 1.485,98 €
Camere 2
Strada Husi
Suprafata 40.31 m2
Etaj parter/3
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1967
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..