Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Caut colega de apartament

50 m2, 8/10

140 € / luna

Ultima actualizare: 4 Iulie 2019

Suntem doua fete care cauta o colega de apartament. Imobilul are 3 camere si este situat la Piata Iancului, la distanta de aprox 5 min de metrou. Mai avem prin zona Mega Image non stop, Mega Mall, Lidl, Kaufland, sala fitness. Vecinatati: 15 min de Piata Obor, 30 de min pana la Universitate.

Detalii imobil Caut colega de apartament

Garantie 140 €
Camere 3
Strada Schelari Visarion 18
Suprafata 50 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..