Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere Ap. 3 cam. Mc Donalds Colentina

65 m2, 9/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 2 Iulie 2019

Colentina vizavi de parcul Plumbuita, intrare stradala sos. Colentina, vedere mixta, bucatarie deschisa, apartament luminos, confort 1, debara spatiu depozitare, 2 dressinguri, termopane, parchet, gresie, usi interioare noi, aer conditionat 12000 BTU, frigider, masina spalat - se inchiriaza mobilat si utilat ca in imagini.

Detalii imobil Inchiriere Ap. 3 cam. Mc Donalds Colentina

Garantie 700 €
Camere 3
Strada sos Colentina 68
Suprafata 65 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..