Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa aproape de benzinarie LukOilmetrou Nicolae Grigorescu

160 m2, P+1+M, an constructie: 2007

280.000 €

Ultima actualizare: 22 Iunie 2019
Rata credit de la 7,624 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa langa metrou Nicolae Grigorescu, P+1E+M, 5 camere+dependinte, teren 500mp, constructie 2007, zona linistita, plan retras.

Proprietatea a fost construita in anul 2007, are o suprafata desfasurata de 160mp (130mp utili), o amprenta la sol de 90mp si este compartimentata, dupa cum urmeaza:

- Parter: hol, living, bucatarie, dormitor si 2 bai;
- Etaj: 3 dormitoare, 2 balcoane si 2 bai;
- Mansarda: o camera spatioasa si o uscatorie

Casa beneficiaza de un teren de 500mp din care s-a rezervat o suprafata de 50mp pentru un drum de servitute. Are o pozitionare excelenta, intr-o zona linistita de locuinte individuale, in plan retras fata de arterele principale de circulatie.

Apropierea fata de scoli (Scoala nr.89 si Scoala 54), fata de supermarketuri si magazine (Auchan Titan, ParkLake, Ikea, Dedeman, etc) si suprafata mare a terenului ce permite extinderea constructiei, recomanda aceasta proprietate.

Toate actele sunt la zi si sunt pregatite pentru vanzare imediata.

Detalii imobil Vanzare casa aproape de benzinarie LukOilmetrou Nicolae Grigorescu

Camere 5
Strada Aleea Mostistea
Suprafata 160 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..