Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Vila Casin, parcul Domenii

180 m2, S+P+1+M, an constructie: 1937

490.000 €

Ultima actualizare: 20 Iunie 2019
Rata credit de la 13,340 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare vila construita la inceputul secolului XX in stil Brancovenesc, localizata in zona Casin-Domenii. Vila este compusa din 3 apartamente a cate 3 camere, cate unul pe nivel. Accesul spre fiecare apartament se face pe o scara comuna iar parterul poate fi accesat si separat. Vila a fost renovata in anii 2009-2010 si are toate instalatiile sanitare si electrice schimbate. 

Detalii imobil Vanzare Vila Casin, parcul Domenii

Camere 9
Strada Aviatori, zona Casin
Suprafata 180 m2
Structura S+P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 240 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1937
Compartimentare decomandat
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..