Unirii Natiunile Unite Izvor Casa Poporului

92 m2, 2/3, an constructie: 1936

140.000 €

Ultima actualizare: 18 Iunie 2019
Rata credit de la 3,812 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Str. Sfintii Apostoli - Hanul Berarilor, constructie 1936 - bloc fara probleme, 3 etaje, se vinde apartament la etajul 2, suprafata 92mp, liber, 2 dormitoare, baie cu cada + grup sanitar, doua intrari, spatii depozitare, 2 balcoane, spatios, luminos, toate actele, pretabil pentru resedinta si pentru investitie, centrala proprie pe gaz, calorifere schimbate, 3 apartamente in bloc, zona linistita, acces rapid la bulevard Unirii-Natiunile Unite

Detalii imobil Unirii Natiunile Unite Izvor Casa Poporului

Camere 3
Strada Sfintii Apostoli
Suprafata 92 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1936
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..