Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Domenii, Mihalache, metrou Grivita. Proprietar

93 m2, P/4, an constructie: 2018

199.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019
Rata credit de la 5,419 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct dezvoltator. Blocul a fost construit in 2018, la o calitate si standard foarte ridicate. Toate spatiile verzi suntirigate automat, Geamuri mari de sus pana jos, Tamplarie Veka, tripan, finisaje deosebite. 3 min de metrou Grivita, 5 min de parc, 5 min loc de joaca amenajat pentru copii si supermarket. Sunt mai multe blocuri construite de noi in aceasta zona, deci puteti vedea referinte. Izolat termic foarte bine, central proprie, 1 grup sanitar la parter si doua la etaj. Curtea private a acestui apartament face toti banii. Sa locuiti in Bucuresti, foarte aproape de metrou si parc, sa aveti problemele unui bloc (mai putine decat ale unei case) si sa beneficiati de avantajele oferite de curte (terasa si loc de luat masa afara). Ce poate fi mai frumos de a lua masa afara intr-o seara de vara linistita? Terenul este pepartea de sud, deci este luminat continuu si are o perioada lunga de utilizare. Merita sa veniti la o vizionare. Garantat este cea mai buna oferta ca raport Calitate/Pret din zona, pentru un apartament cu curte proprie.

Detalii imobil Domenii, Mihalache, metrou Grivita. Proprietar

Camere 3
Strada Tintasului
Suprafata 93 m2
Etaj P/4
Bai 3
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..