PARTICULAR.Vand apartament 3 camere, zona Lujerului Militari

47 m2, 10/10, an constructie: 1974

57.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,566 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere cf.2 , îmbunătățit, Et.10/10 , izolat (tavanele rigips plus vată minerală,pereții exteriori plecați cu polistiren . Instalația electrică,termică și sanitară inlocuite).Loc de parcare ADP. Scoala si grădiniță la 2 min.de mers  pe jos. Statia de metrou 6-7 min.Statie RATB ( 336,136,236,62,61)la 5min,1 balcon,1baie.Apartamentul se poate vinde si partial mobilat la alegerea cumparatorului.

Detalii imobil PARTICULAR.Vand apartament 3 camere, zona Lujerului Militari

Camere 3
Strada Aleea Zorelelor
Suprafata 47 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..