Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

APARTAMENT 2 CAMERE LA CISMIGIU, RENOVAT SI MOBILAT, FOARTE SPATIOS

50 m2, 6/6

440 € / luna

Ultima actualizare: 10 Iunie 2019

Proprietar, inchiriez apartament de doua camere, foarte spatios, complet mobilat si utilat, cu centrala proprie, aer conditionat, electrocasnice, masina de spalat si frigider noi, clasa energetica A+, geamuri termopane cu rulouri, smart TV cu supraveghere video, loc de parcare disponibil si boxa pe etaj.

Zona foarte linistita, cu gradinita si parculet in fata blocului, statie de metrou la 5 minute si parcul Cismigiu la 2 minute de mers pe jos. Apartamentul este disponibil spre inchiriere imediat. 

NU COLABOREZ CU AGENTI IMOBILIARI, va rog nu sunati daca sunteti agentie. 

Detalii imobil APARTAMENT 2 CAMERE LA CISMIGIU, RENOVAT SI MOBILAT, FOARTE SPATIOS

Plata in avans 1 luna
Camere 2
Strada Gheorghe Lazar
Suprafata 50 m2
Etaj 6/6
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..