Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap. 4 camere parc Sebastian13 Septembrie.Vedere ParcCarrefour

98 m2, 8/8, an constructie: 1989

84.500 €

Ultima actualizare: 8 Iunie 2019
Rata credit de la 2,301 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

4 camere spatioase si luminoase, 2 bai, 1 balcon.Bucataria este foarte mare.Aer conditionat. an constuctie 1988, scara curata fara restantieri la intretinere.din balcon se vede atat Casa Poporului cat si centrul comercial.Apartamentul se afla pe strada Motoc cu vedere atat pe fatza cat si in spatele blocului. zona foarte linistita si verde.Blocul se afla chiar langa Parcul Sebastian.
Pret Negociabil

Detalii imobil Ap. 4 camere parc Sebastian13 Septembrie.Vedere ParcCarrefour

Camere 4
Strada motoc
Suprafata 98 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..