Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere ideal pt familie cu copii in zona buna din berceni

68 m2, 1/4, an constructie: 1965

73.000 €

Ultima actualizare: 7 Iunie 2019
Rata credit de la 1,988 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament cu 3 camere, ideal pentru familie cu copii datorita amplasarii chiar langa  doua unitati de invatamant foarte cautate in sectorul 4: scoala primara si gimnaziala 194 Marin Sorescu si gradinita 193 Dumbrava Minunata. Loc de joaca cu leagane noi langa bloc. Statii RATB in preajma, metrou Piata Sudului cat si Mall-ul Sun Plaza la 5 minute de mers pe jos.

Blocul este foarte solid, construit integral din beton armat (in ’65 pentru cadrele militare), etaj 1 din 4,  cu vedere  pe fata, la bulevard.

Loc parcare platit in fata balconului, boxa, interior usi termopan aluminiu, parchet laminat, gresie, faianta, ferestre si balcon inchis cu termopan PVC, izolat exterior cu polistiren de 10 cm, usa intrare MOTTURA, apometre, contoare si repartitoare caldura, aer conditionat.

Apartamentul este foarte bine intretinut, zona foarte buna, cu multi pomi, curata, linistita, foarte civilizata si care acopera toate necesitatile unei familii.

 Alte centre comerciale: Carrefour si Mall Grand Arena, Auchan, Lidl, Jumbo, Metro, Selgros la 10 minute de mers cu masina. 200 m de sectia de politie 15 si de intrarea in Spitalul Bagdasar Arsenie.

 

Detalii imobil Apartament 3 camere ideal pt familie cu copii in zona buna din berceni

Camere 3
Strada aleea terasei
Suprafata 68 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..