Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap. 3 camere Mc Donalds Colentina

65 m2, 9/10, an constructie: 1978

70.000 €

Ultima actualizare: 22 Iunie 2019
Rata credit de la 1,906 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Colentina vizavi de parcul Plumbuita, intrare stradala sos. Colentina, vedere mixta, bucatarie deschisa, apartament luminos, debara spatiu depozitare, 2 dressinguri, termopane, parchet, gresie, usi interioare noi, aer conditionat, frigider, masina spalat - se vinde mobilat si utilat ca in imagini sau liber, dupa placul cumparatorului; loc parcare in spatele blocului. Se accepta si schimb cu garsoniera la metrou + o diferenta. Toate actele. 

Detalii imobil Ap. 3 camere Mc Donalds Colentina

Camere 3
Strada Colentina
Suprafata 65 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: garsoniera
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..