Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 cam.Berceni,Obregia,liber,vedere

56 m2, 9/10

357 € / luna

Ultima actualizare: 30 Mai 2019

Închiriez ap.2 cam.vedere stradală Bdul Alexandru Obregia,zona foarte civilizată, et.9 plus etaj tehnic. Ușa metalică, g+f,termopan, aer conditionat,balcon mare 9 mp închis, interfon,semimobilat, 2 lifturi,scara este monitorizata video 24/24(intrare în bloc și toate etajele)parcare foarte mare lângă bloc și parcare gratuită pe tot bulevardul Alexandru Obregia ,loc de joacă ptr copii securizat,teren de fotbal gratis cu nocturnă, parc in fața, zona foarte verde,la 1 min de piață, școală, grădinița, cresa,liceu,poliție, supermarket, stație de autobuz,restaurante ,vecini foarte liniștiți.datorită noului nod rutier de la big berceni facilitează drumul către centru mult mai rapid (15 min.Unirii) ,5 min pana Mall Sun Plaza, 5 min până la Mall Grand Arena,Carrfour, Lidl,Jumbo,Auchan,Metro,Selgros,Baumax,Mcdonald drive24h,Kfc drive 24 h,Kaufland, Mega image, bănci, farmacii, metrou apropiat Big(10 min. pe jos) Apartamentul este foarte luminos cu o vedere superbă asupra bulevardului Obregia dar și foarte liniștit ,fiind in a 2 a linie ,(zgomot redus față de cele din prima linie).. Zona a fost reabilitata de primărie oferind locatarilor tot confortul .. Aici te poți simți exact ca acasă având tot confortul, siguranță și recreere.. Proprietarul este foarte înțelegător și respectă intimitatea chiriașilor atâta timp cât aceștia își plătesc cheltuielile la timp.. Prețul este corect ptr toate facilitățile proprietății.. 1+1,nu accept agenții Rog și ofer seriozitate Atâta timp cât anunțul este activ oferta rămâne valabilă.. ..termen lung..minim 6 luni..0728670818

Detalii imobil 2 cam.Berceni,Obregia,liber,vedere

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Alexandru Obregia
Suprafata 56 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..