Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 cam PROPRIETAR et 1 din 4 cf 1 decom Dr Taberei Bucla

63 m2, 1/4, an constructie: 1973

66.900 €

Ultima actualizare: 1 Iunie 2019
Rata credit de la 1,822 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Aleea Lunca Cernei 4, bloc beton armat izolat termic in 2013, termopane aluminiu inclusiv balcon inchis , supraveghere video, interfon, zona linistita(ne-stradal), curata, verdeata; situat central intre doua bulevarde(Dr.Taberei 200m, Timisoara 200m), metrou in constructie 300m; in 500 de metri: gradinita, scoala, liceu, policlinica, biserica, piata(Valea Ialomitei), parc, supermarketuri, banci, farmacii, s.a., in 1000 de metri: p-ta Moghioros, Kaufland, Mall Plaza; catv, internet wifi, termoficare(calorifere curatate si robineti de golire), conditii montare centrala gaz, debara+camara(posibilitate extindere bucatarie), acces boxa subsol si uscatorie; nemobilat, necesita renovare, proprietar, negociabil, accept credit.

Detalii imobil Apartament 3 cam PROPRIETAR et 1 din 4 cf 1 decom Dr Taberei Bucla

Camere 3
Strada Aleea Lunca Cernei 4
Suprafata 63 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1973
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..