Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Bucur Obor - Mall Veranda - mobilat si utilat

52 m2, 10/10, an constructie: 1978

62.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Mai 2019
Rata credit de la 1,688 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere Bucur Obor, Colentina, langa Veranda Mall, confort 1, decomandat, 52mp, mobilat si utilat.

Detalii: gresie, faianta, parchet, termopan, mobilat, masina spalat Whirpool 6th sense, plita Bosch, cuptor electric Bosch, hota Bosch, combina frigorifica Bosch cu 2 compresoare, masina spalat vase Bosch, AC Fujitsu inverter, mobila living Mobexpert, mobila dormitor IKEA, set piele canapea si fotoliu cu recliner, parchet triplustratificat, alarma wireless DSC, loc de parcare ADP, usa metalica antiefractie, usi interior lemn natur tei.

Bloc reabilitat termic recent, constructie 1978.

Foarte aproape de mijloace de transport in comun, 5-7 minute de mers pe jos metrou Obor; 3-5 minute Veranda Mall, piata Obor, magazin Bucur Obor, Kaufland, Mega Image.

Mutare imediata. Accept credit.

Detalii imobil Apartament 2 camere Bucur Obor - Mall Veranda - mobilat si utilat

Camere 2
Strada Ziduri Mosi 2
Suprafata 52 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..