Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere ap 3 cam, Zona Piata Progresului, S4, Buc

65 m2, 9/15

350 € / luna

Ultima actualizare: 26 Mai 2019

Inchiriez apart 3 cam pe termen lung, et. 9/15, complet utilat, mobilat, aer conditionat, cu combina frigorifica, TV Samsung, masina de spalat , banda de alergat, wi-fi internet. Consumul de utilitati e controlat de locatar prin apometre, repartitoare de caldura cu citire radio, gaze cu contor pe apartament. Zona cu verdeata.

Detalii imobil Inchiriere ap 3 cam, Zona Piata Progresului, S4, Buc

Plata in avans 1 luna
Camere 3
Strada Soseaua Giurgiului
Suprafata 65 m2
Etaj 9/15
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..