Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez garsoniera in Pajura

32 m2, 9/9

270 € / luna

Ultima actualizare: 17 Mai 2019

Garsoniera in cartierul Pajura, cu acces rapid catre Piata Presei si Petrom City, renovata, echipata si mobilata integral, dispune de toate utilitatile. Suprafata 32 mp, baie, bucatarie si balcon inchis cu termopan, bloc reabilitat termic, etaj 9/9 (cu etaj tehnic deasupra). Acces la mijloace de transport in comun: metrou (Jiului) la 12 minute de mers pe jos, troleu 86 (la iesirea din bloc), tramvai 24 (10 min mers pe jos), autobuz 331 (10 min mers). Inchiriere numai pe termen lung, fara animale de companie, avans 1 luna + garantie 2 luni, pret chirie 270 EUR/luna.

Detalii imobil Inchiriez garsoniera in Pajura

Garantie 550 €
Camere 1
Strada Faurei
Suprafata 32 m2
Etaj 9/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..