Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Apartament 2 camere mobilatutilat

55 m2, 1/3, an constructie: 2014

79.500 €

Ultima actualizare: 16 Mai 2019
Rata credit de la 2,164 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica, fara intermediari/ comisioane, vand apartament localizat in Bucurestii-noi, parc bazilescu - 3 min. de lidl,carrefour, kaufland, mega, piata 16 februarie. dar si piata, scoli si gradiniteAre 55 mp, semidec, complet utilat si mobilat, AC, full termopan, masina spalat, et. 1/2, bloc nou constructie 2014, calduros, extrem de luminos si placut, inconjurat de tei.Toate actele la zi.Acess metrou si ratb la 5 min. Zona foarte linistita. Zugravit recent. 

Detalii imobil Vand Apartament 2 camere mobilatutilat

Camere 2
Strada Alexandru Lapusneanu
Suprafata 55 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2014
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..